Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Şu kızlar yok mu?

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

İllagereklimi isimli üyeden alıntı Mesajı göster
    Şu saçma sapan konuya ( bence saçma sapan ) daha iyi bir yorum olamazdı. Niyet ne olursa olsun. Müzik yapmak için çalmıyorsan bir müzik aletini ki bu gitar olur bağlama olur davul olur o zaman müzikle uğraşmıyorsunuzdur kendinizi kandırıyorsunuzdur.
    ne yani sen kendini müzisyen mi zannediyorsun? Arkadaşım bilmiyorsan git öğren bizim yaptığımız şey müzik sanatı değil şarkı söyleme sanatıdır!
    Yani müzik yapmak için ne yaparsan yap elinden bir şey gelmez enstrumanlarla ilgili kitapları al oku hiçbirinde elektro gitar diye bir şey bulamazsın ! (tabii yüksek otoriteler tarafından yazılmış olan kitaplardan ansiklopedilerden bahsediyorum piyasadaki kıytırık metod kitaplarınadn değil)

Yorum

aslına bakarsan bir çok kişi böyle başladı gitara

manga grubuna neden müzik yapmaya başladınız diye soruyorlar,
      hepsi birden hava atmak için diyor

Yorum

serhatcolak isimli üyeden alıntı Mesajı göster
        Hava atma işi değilde. Geçen bir kalsik parça çaldım arkadaşlar yeter be başımızı ağrıttın dediler.Sonra Haluk Leventten çaldım millet aslanım be sen bu işi kapmışsın dediler.Ben bu beyinsizlere hava atmayayımda ne yapayım?Adamı katil edecekler haberleri yok.
        arkadaş olayı özetlemiş

Yorum

Koca Bon Jovi bile patronun kızına hava atmak için başlamış. Neden sorun olsun ki değil mi...

Yorum

Nedenler kişiden kişiye farklı anlamlar kazanabilir.Önemli değil.Bu arkadaş bugün gitarda epey yol katetmişse, gitarda başka bir şeyler için çabalıyorsa; gitar amacına ulaşmıştır.Kızların meselesi apayrı.Kızlara bilindik şeyler çalmazsanız alacağınız tepki "bilmiyor bu, bizi eziyor klasik çalarak" gibi bir şey olur.Ha, müzikten anlayan bayan arkadaşlarınız varsa ne ala. Hala arada sırada sokaklarda da çalan biri olarak söylüyorum, sağlam bir sabrınız yoksa kalabalık ortamda gitar çalmayın arkadaşlar.Müslüm Gürses'ten tutun Cengiz Kurtoğlu'na kadar istenmeyen yok.Direkt küfür etseler daha az sinirlenirim yemin ederim.

Yorum

al işte buda ayrı bi embesil.abi sizin yüzünüzden bu işin bi tadı kalmıyor..kızları tavlamak için gitar öğrenip akdeniz akşamını çalan embesillere hayır !

Yorum

blue smyrna isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                Nedenler kişiden kişiye farklı anlamlar kazanabilir.Önemli değil.Bu arkadaş bugün gitarda epey yol katetmişse, gitarda başka bir şeyler için çabalıyorsa; gitar amacına ulaşmıştır.Kızların meselesi apayrı.Kızlara bilindik şeyler çalmazsanız alacağınız tepki "bilmiyor bu, bizi eziyor klasik çalarak" gibi bir şey olur.Ha, müzikten anlayan bayan arkadaşlarınız varsa ne ala. Hala arada sırada sokaklarda da çalan biri olarak söylüyorum, sağlam bir sabrınız yoksa kalabalık ortamda gitar çalmayın arkadaşlar.Müslüm Gürses'ten tutun Cengiz Kurtoğlu'na kadar istenmeyen yok.Direkt küfür etseler daha az sinirlenirim yemin ederim.
                aynen katılıyıorum kardeşim ayrıca konu fena hortlamış

Yorum

ee hadi istedikleri şarkıyı bilmiyon o zaman ne yapacan ?

Yorum

serhatcolak isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                    Allah bu kızlardan razı olsun diyerek başlamak istiyorum.Ortaokuldayken ve lisede hazırlık okurken gitar çalanlara salak mı bunlar işleri güçleri yokta bunlarla mı ilgileniyorlar diyordum(aslında salak olan benmişim daha sonra anladım)Bir gün beden dersinden çıkmıştık sınıfa gittim.Bir de ne göreyim en gıcık olduğum çocuk(bir üst sınıftan)bizim kızlara gitar çalıyor.Bir de kızlar çocuğun seside güzelmiş falan deyince kafam attı.Ulan bu sünepe çalarsa bende çalarım diyerek gitara başladım daha o güne kadar elektro ve bas gitardan haberim bile yoktu.Klasik gitar çaldım birgün sınıfta baktım herkes toplandı.Üfffff birde elektro çalarsam ne olur be! diye düşündüm.Sadece hava atmaktı amacım.Ailemin başımın etini yedim elektro aldırmak için fakat almadılar.Yaklaşık 3 ay sonra falan basa ilgi duymaya başladım hava atmak için elektro çalacağıma şimdi severek bas öğreniyorum.Hayatta hiçbir şey bu kadar zevkli değil.Birde tam anlamıyla öğrenebilsem.Kızlara okul açıldığında çok teşekkür edeceğim.Şimdi hem severek birşey çalıyorum hemde karizma yapıyorum.Bana kız mı yok!Onlar o sünepeyi dinlesinler bende onlara bas çalmayacağım.
                    Elektro gitar sırf hava atmak için geliştirilmiş değil! (haa bende hava atmak için başladım o ayrı )

Yorum

buroodriver isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                      al işte buda ayrı bi embesil.abi sizin yüzünüzden bu işin bi tadı kalmıyor..kızları tavlamak için gitar öğrenip akdeniz akşamını çalan embesillere hayır !
                      Laflarına dikkat et burası bir forum! Konu 8 yıl önce açılmış sen daha gitarın "g"sini bilmezken arkadaş bir şekilde en güzel hobilerden birini edinmiş.

Sen bu işe müzik aşkıyla yanıp tutuştuğun için mi başladın ki?

Yorum

Şu kızlar yok mu
                        Kızları havuz problemine çevirmeyin yahu gitara başlamışsın gerisini boşver

Yorum

Valla ben arkadaşın zombi çalışına bayılmıştım ne kadar çok benziyor diye. Bende çalmak istedim aldım akustik sora elektro aktı gitti işte. Ama hiç aklıma hava atma dahi gelmemişti şu anda bile mütevazi davranıyorum konuşurken.

Yorum

Kardeş zaten müziğe başlayacaksan illa ki bir kız etkindir bi kısımda.Müzisyen olursun şarkılar yazarsın; savaşlar için,barış için,sevgili için,aşk için..

Yani senin müziğe başlamanda kızlar bi etken olduysa tamamdır o iş Fazla kaptırmadan ama.

Yorum

3 yılı aşan bir süredir direk elektro gitarla başladım daha bi kıza gitar çaldıgım görülmemiştir

Yorum

okutman isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                                Koca Bon Jovi bile patronun kızına hava atmak için başlamış. Neden sorun olsun ki değil mi...
                                Evet bunu kendi söylemişti.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                                Initializing Tabs & loading Content...
                                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                                X